Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Miranda Naves eigenaresse van zwemschool Miranda en ben geboren op 6 februari 1973 te Doetinchem . Vanaf mijn 10e ben ik al in het zwembad te vinden. Ik heb veel aan wedstrijdzwemmen gedaan eerst bij DOS in Varsseveld en daarna overgestapt naar ZV Groenlo daar kon ik meer trainen. Een aantal jaren op Nationaal niveau gezwommen en ooit gewonnen van Inge de Bruijn…… heel lang geleden. 😉

Mijn eerste baan als zwemonderwijzeres was bij zwembad De Brink in Zelhem. Daar heb ik 5 jaar met erg veel plezier gewerkt. Daarnaast nog veel inval werk in verschillende zwembaden hier in de Achterhoek.

Toen kreeg ik de kans om mijn eigen zwemschool te beginnen. Eerst 2,5 jaar bij Aquafit in Harreveld en daarna overgestapt naar ‘t Lohr.

Naast badjuf zijn ben ik ook moeder van 3 kinderen, Mika, Heike en Fiep. We wonen met z’n vieren gezellig in Dinxperlo.

Ik geef 23 jaar zwemles waarvan 12,5 jaar nu voor mezelf.

Vind het heerlijk om plezier te maken met de kinderen en ze op die wijze ook het zwemmen te leren. Want leren met plezier is een goede combinatie. 🙂

Zwemles hoort een klein “feestje” te zijn!

Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb mogen maken.

Tot ziens in het zwembad!

Groetjes Miranda


Ik ben Wilma ter Braak, ik  geef les op de woensdag en de zaterdag.

Van kinds af aan is zwemmen mijn hobby.

Jarenlang waterpolo gespeeld en training gegeven bij ZV Scholtenhagen in Haaksbergen.

In 1985 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en begonnen bij de Haaksbergsen zwembaden, toen nog een buitenbad en een binnenbad.

Jarenlang met plezier gewerkt maar geboeid door het speciale kind in 2003 de stap gewaagd naar het speciaal onderwijs als onderwijsassistent.

Momenteel werk ik nog 1 dag in het speciaal onderwijs en ik verzorg de zwemlessen bij het aangepast sporten in Haaksbergen, dit is een vereniging voor mensen met een beperking/stoornis.

Vanaf 2017 geef ik met veel plezier zwemles bij zwemschool Miranda.

Ik hoop op een prettige samenwerking.

Groetjes Wilma